چهارشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۰ - ۲۳:۱۲
آشنایی با اولین مدرسه علمیه اسپانیایی و پرتغالی زبان در جهان اسلام

حوزه/ مدرسه علمیه امام علی ابن ابی طالب علیه السلام، اولین مدرسه علمیه اسپانیایی و پرتغالی زبان در جهان اسلام و از مدارس پیوسته جامعه المصطفی العالمیه است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد زارع، معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه امام علی بن ابی طالب علیه السلام در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن تبیین فعالیت های پژوهشی حوزه علمیه امام علی بن ابی ابراز داشت: حوزه علمیه امام علی بن ابی طالب علیه السلام، اولین حوزه علمیه اسپانیایی و پرتغالی زبان در جهان اسلام و از مدارس پیوسته جامعه المصطفی العالمیه است که تاکنون موفق شده است بیش از ۵۰ نفر را در سه مقطع پیش حوزوی، تمهیدیه و کارشناسی پذیرش نموده و ده‌ها نفر از این عزیزان بعد از گذراندن دوره‌ها موفق به اخذ مدرک مورد نظر شده‌اند.


وی تصریح کرد: این حوزه در سال ۱۳۹۴ موفق به دریافت مجوز گردید و تاکنون در همکاری بین طلاب فارغ‌التحصیل مقطع کارشناسی و اساتید لاتینی و ایرانی این حوزه مقدسه بیش ۱۵ عنوان کتاب و مجله با موضوعات عرفانی، حدیثی، لغت‌نامه، نامه حضرت امام خمینی (ره) به گورباچف، نامه‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان غربی به همراه نامه‌ حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه وآله به پادشاهان زمان خود، رساله ولی امر مسلمین حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای، شهدای دفاع مقدس، سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی، ادعیه ماثوره و مفاتیح الجنان به زبان اسپانیایی ترجمه و به چاپ رسیده است.

حجت الاسلام والمسلمین زارع خاطرنشان ساخت: هم اکنون کار ترجمه بیش از ۱۰ عنوان کتاب دیگر رو به پایان است و ان شاء الله تا هفته پژوهش سال آینده چاپ و توزیع خواهد شد.


معاون آموزش و پژوهش حوزه علمیه امام علی بن ابی طالب علیه السلام در پایان تصریح کرد: از فعالیت‌های پژوهشی اساتید ایرانی و طلاب لاتینی این حوزه می‌توان از ارائه پایان نامه و مقالات علمی پژوهشی و یا علمی ترویجی در مقطع دکترا و کارشناسی ارشد با موضوعات مطالعاتی آمریکای لاتین، اهل بیت علیهم السلام و اهل کتاب در دانشگاه‌ها و مجلات مختلف داخلی و خارجی نام برد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • منتشرشده: ۱
  • در صف بررسی: ۰
  • غیرقابل‌انتشار: ۱
  • محمد زارع IR ۰۹:۴۹ - ۱۴۰۰/۱۰/۱۴
    آنچه که ما در جامعه المصطفی میدانیم این حوزه جز هزینه تراشی چیز دیگری نداشته و طلبه های آن به تعداد انگشتان یک دست هم نرسیده است